Kamwest Oy – Lösningar för kraftverk och processindustri


Förpackning och palletering


Förpackning, påfyllning, säckning och siktning

Haver & Boecker är den ledande leverantören av tekniska lösningar för blandning, vägning och förpackning i hela världen. Över 70% av cementindustrin i världen använder Haver & Boeckers säckningsteknologi. Haver & Boecker planerar och bygger också nyckelfärdiga produktionsanläggningar för puts och kemikalier.

Haver & Boecker:s produktsortiment omfattar

År 1994 förvärvade Haver & Boecker företaget Behn & Bates, som säljer säckningsmaskiner för ventilsäckar och öppna säckar för livsmedelsindustrin.

I Haver & Boecker–koncernen ingår också IBAU Hamburg, som har mer än 25 års erfarenhet av utrustning för lastning och lossning av bulkvaror samt utrustning för storlager på land.

Newtec Bag Palletering tillverkar automatiska palleteringssystem och har ingått i HAVER-koncernen sedan juni 2012. Det nya dotterbolaget, med huvudkontor i Illzach (Frankrike), har verkat i palleteringsbranschen i 40 år. Som komplement till Havers säckningsmaskiner, erbjuder företaget palleteringslösningar för kemikalier, gödselmedel, cement, kalk, gips och byggmaterial..Storsäckar från Flexituff


Klicka på bilden för mera information på engelska.Förpackningsmaterial - dy-packs LEOSystem

Snabbare - renare - smartare än någon annan!

Vi har återuppfunnit papperssäcken: Den kan öppnas snabbt, enkelt och utan att kontaminera produkterna. Med LEO System får du alla de fördelar som en innovativ förpackningsteknik medför.

Dina kunder kommer att bli förvånade! Säckarna är lätta att öppna och det uppstår inget spill.

Nu är det lätt att tömma säckarna helt och hållet – inga rester blir kvar i hörnen. Med LEOSystem drar du naturligtvis också nytta av alla andra fördelar med den banbrytande dy-packteknologin. Använd vår sakkunnighet för att säkerställa din konkurrenskraft.

dy-pack

Fördelar med LEOSystemet: